Снимка: chernomorepfc.bgПървата и последната контрола от зимната подготовка на Созопол

...
Снимка: chernomorepfc.bgПървата и последната контрола от зимната подготовка на Созопол
Коментари Харесай

Созопол играе две контроли с Черно море

Снимка: chernomorepfc.bg

Първата и последната контрола от зимната подготовка на Созопол ще са срещу Черно море. Втородивизионният клуб ще гостува на " моряците " на 16 януари във Варна, а на 6 февруари ще ги одобри на собствен терен.

Созопол изготви своята стратегия за зимната подготовка за сезон 2020/2021 година Началото е на 07 януари 2021 година (четвъртък) от 13:00 ч. на " Арена Созопол ", като в същото време през първите дни ще се извършат и медицинските проучвания на тима, написа Спортал.бг.

Подготовката е разграничена на три стадия, като в първия ще се акцентира на физическата подготовка. Във втория стадий ще се създават спортно-техническите елементи и ще се отработват детайлите от метода на осъществяване на футболните срещи, като ще се изиграят и седем контролни срещи.

В третия стадий ще се работи най-вече за освежаването на тима и подготовката му за първия дуел от шампионата на Втора лига. Спортно-техническото управление на " небесносините " се надява всички да са здрави, с цел да може да се организира подготовката на тима по този начин, както е запланувана.

16.01. събота - Черно море - Созопол
20.01. сряда - Арда (Кърджали) - Созопол
23.01. събота - Ямбол - Созопол
27.01. сряда - Созопол - Локомотив (Пловдив)
30.01. събота - Розова котловина - Созопол
03.02. сряда - Черноморец (Бургас) - Созопол
06.02. събота - Созопол - Черно море

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР