Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си

...
Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Футболистите няма от какво да се срамуват

Снимка: Chernomorepfc.bg

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа първите си думи след провалянето с 0:1 от ЦСКА в мач от 18-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион „ Българска войска “. По този метод " моряците " остават седми с 22 точки, до момента в който " алените " се изкачват на второ място, единствено на 3 пункта зад Лудогорец.

„ ЦСКА означиха, ние не. Според показаното, не заслужавахме да загубим. Първото полувреме бяхме по-добри. Второто ЦСКА изравниха играта. Равностоен мач. Планът ни се получаваше. Затрудниха ни при статичните положения. Съжалявам за играичте, тъй като изплъниха съвсем на 100 % наставленията. Не можахме да вкараме и по тази причина след гола изгубихме. Имахме предимство. Това центриране реши мача ", стартира той.

„ Имахме задоволително обстановки, които да приключим. Според това по какъв начин вървеше мачът, бях заставен да изкарам съществени хора да не бъдат изгонени, тъй като съвсем при всеки фаул се вдигаше картон. Тези, които влязоха си свършиха работата. Неприятни обстановки, влизане откъм гърба. 50 нарушения…много елементарно се свирят. В някои етапи играчите се възползват и си търсят обикновено фауловете ", продължи Илиев.

„ Матиас като си потегли, тръгнахме да търсим опция в другите. Трябва да се търсят от Гомес голове. Но и целият тим. Пресираме високо. Като отнемем не сме задоволително агесивни, подаваме встрани. ЦСКА играеха съвсем постоянно с 5 в линията. Днес футболистите няма от какво да се срамят. Първото полувреме съвсем постоянно бяхме в тяхната половина и пресирахме, Нямаха концепция по какъв начин да излезнат ", добави още експертът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР