Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море, Илиан Илиев, сподели, че е

...
Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море, Илиан Илиев, сподели, че е
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Търсим нападател и защитник. Целта остава Топ 6

Снимка: Chernomorepfc.bg

Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, показа, че е останал удовлетворен от представянето на неговите момчета в контролата против Ботев Враца, приключила с победа 1:0 за " моряците ". Той удостовери, че задачата на отбора за пролетта е топ 6, като не изключи да забележим още нови лица на " Тича ", оповестява " Гонг ".

 

„ Резултатите не са значими, не трябва да се заблуждаваме, че имаме единствено победи, само че съм удовлетворен от представянето на всички, като цяло. Липсват ни много хора, само че тези, които влязоха се оправиха добре. Даже и да не бяхме победили щях да съм удовлетворен, защото по този начин желая да изглеждаме против тим с малко по-различна скица на игра “, стартира Илиев.

„ Не знам какъв брой са съществени контузиите още. Датите за завръщане са разтегливи още. Въпреки това, тези, които влязоха се оправиха добре на тези позиции. Пабло би трябвало да се приспособява към мъжкия футбол, другояче сигурно има подготовка. Има потребност от време, само че това е обикновено за всеки млад състезател “.

„ Няма да има смяна в проекта за подготовката към момента. Божилов неотдавна получи нова тежка контузия, тъй че би трябвало да търсим нов нападател и още един бранител. Целта ни си остава топ 6. несъмнено. Надявам се и някое младо момче да направи идната крачка “, приключи наставникът на Черно море.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР