Снимка: chernomorepfc.bgЕдин от големите таланти на Черно море ще получи

...
Снимка: chernomorepfc.bgЕдин от големите таланти на Черно море ще получи
Коментари Харесай

Дичевски: Готов съм да пазя на Черно море

Снимка: chernomorepfc.bg

Един от огромните гении на Черно море ще получи късмет за изява в неделя. Иван Дичевски е следващият младеж на клуба, намерил място в представителния отбор.

Дичевски ще застане под рамката на вратата на " моряците " в мача против Ботев (Враца), защото поради Коронавирус - 19 няма да бъдат разполагаем Георги Георгиев и Иван Дюлгеров.

Това ще бъде трети формален мач за младия Дичевски. Стражът няма никакви терзания и е подготвен за това предизвикателство.


" Разбира се, че съм подготвен. Това ми е работата. За страдание, съотборниците ми Георги Георгиев и Иван Дюлгеров са с ковид, което постанова аз да застана под рамката. Няма никакво място за терзания, още повече, че няма да ми е първи мач. Аз за това съм се готвил. Имам към този момент 2 публични мача зад тила си с представителния тим. Те бяха против Лудогорец в Разград през май 2019-а, когато отново имаше условия, които постановиха аз да вляза в игра, и против Етър (2-2) предишния сезон ", показа в изявление за Дарик радио и dsport Иван Дичевски.

Като най-опасен състезател и човек във форма от неделния противник на Черно море, вратарят уточни Даниел Генов.
Дичевски разкри, че от 5-годишен се е запалил по футбола. " Запалих се около моя по-голям братовчед, който тренираше в школата на Черно море. Често вървях на стадиона да виждам тренировките и взех решение, че и аз желая да се занимавам с това. В началото треньори ми бяха Радо Боянов и Георги Костов, а по-късно много време Тодор Марев. Вече към 14-15-годишен влязох в моя набор 2001, където беше и Марто Минчев.Треньорите бяха Мартин Христов и Тодор Каменов. Те ми даваха доста късмет за игра и оттова стартира моят напредък в другите обединения на школата ", описа още Дичевски

Последният в момента е и младежки национал във групировката до 19 години на България, където се конкурира за вратарския пост с дребния брат на Петър Вуцов - Светослав, и с Виктор Николов, който игра в испанския Елче.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР