Снимка: Chermomorepfc.bgАсът на Черно море Матиас Курьор бе избран играч

...
Снимка: Chermomorepfc.bgАсът на Черно море Матиас Курьор бе избран играч
Коментари Харесай

Курьор: Черно море е специален клуб за мен! Най-лесно ми е срещу защитата на Левски

Снимка: Chermomorepfc.bg

Асът на Черно море Матиас Курьор бе определен състезател номер 1 на втория кръг в efbet Лига. Тогава футболисттът наниза хеттрик при триумфа на " моряците " с 4:0 над Етър, оповестява Dsport.

" Не броя какъв брой голове въвеждам. Нашата цел е да бъдем измежду първите 6 тима. Ако мога да оказа помощ с това да отбелязвам, ще го отбелязвам. Но не съм се устремил към това ", стартира Курьор. " Аз се върнах в Черно море, тъй като това е специфичен клуб за мен. Беше ме боязън, тъй като изкарах две хубави години във Варна. Но се върнах, хората ме желаеха. Много съм щастлив, че още веднъж играя за Черно море ", добави Курьор.

" Хората ме обичат. Градът е специфичен за мен. Хората демонстрират любовта си към мен като състезател. Освен това аз играя на драго сърце за тима. Аз съм повече последовател на тима. Играя със сърце ", добави той. " Не съм почитател на Левски. Те, ЦСКА и Лудогорец са огромни клубове. Ще бъде чест за мен в случай че получа оферта от тези тимове. Но поради възрастта ми, надали може да се случи сходен трансфер. Ако си в подобен огромен клуб, постоянно си под светлините на прожекторите. Предпочитам да остана в Черно море за момента ", добави той.

Курьор бе запитан против кои бранители му е най-лесно да играе. " Срещу тези на Левски (смее се). Аз имам по-голям хъс да играе против Левски, помните финала за Купата. Така го усещам. Иска ми се Черно море да побеждава освен Левски, само че и останалите тимове ", добави той.

" Може би шампионата е по-силно. Но не считам, че форматът на шампионата е добър. Ако си първата шестица има смисъл да играеш плейофи, само че в случай че си във втората половина е по-трудно ", сподели още Курьор. " Има разлика, откогато съм женен. Сега съм по-добър футболист, откогато споделих " да ", добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР