Снимка БулнюзСнощи, около 19.45 ч., на пътя между АЕЦ Козлодуй

...
Снимка БулнюзСнощи, около 19.45 ч., на пътя между АЕЦ Козлодуй
Коментари Харесай

Полицай се размаза в крава на пътя край АЕЦ Козлодуй, животното загина на място


Снимка Булнюз

Снощи, към 19.45 ч., на пътя сред АЕЦ " Козлодуй " и града, прочут като ведомствения, е станала катастрофира, научи организация BulNews.bg. Миниван пътувал от централата към града, когато не видял в тъмното крава и се блъснал в нея. На мястото на случая незабавно са пристигнали полиция и кола за спешна помощ.

Разследване откри, че авариралият водач е С. Д., който работи като служител на реда. Униформеният пътувал за нощна промяна в районното ръководство на Козлодуй. ПТП-то е посетено и отработено от дежурния екип на полицията в районно управление (на МВР) АЕЦ „ Козлодуй “. Няма данни С. Д. да е използвал алкохол. Кравата умряла на място, а служителят на реда оживял безусловно като по знамение, настояват очевидци. Щетите по предната част на лекия  автомобил са съществени.

На служителя на реда е формиран акт. Собственикът на животното, който го бил пуснал да се разхожда свободно по пътя в тъмната част на денонощие, се е разминал със глоба. По неофициална информация животното е от стадото на локален гражданин с име Светлин, който пък е родственик на небезизвестния в Козлодуй Мочи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР