Снимка: BulNewsНова извънредна ситуация има край Враца с голям пожар,

...
Снимка: BulNewsНова извънредна ситуация има край Враца с голям пожар,
Коментари Харесай

Кошмарите във Враца не свършват: Голям пожар в лозята заплашва къща

Снимка: BulNews

Нова изключителна обстановка има край Враца с огромен пожар, избухнал в региона на врачанските лозя, покрай ресторант " Лозница “.

Пламъците са обхванали шубраци, дървета и трева от всички страни край къща, в която сега няма никой. Стихията е толкоз мощна, че даже изливащият се дъжд не съумява да я потуши, оповестява bulnews.bg.

Пожарникарите, подпомагани от доброволци, поставят старания огънят, разпалван от вятъра, да не се трансферира върху къщата.

Около нея има доста кабели и по тази причина се чака екип на ЧЕЗ, който да изключи зареждането на парцела с електричество.

Междувременно ураганният вятър е наклонил рисково електрически дирек към къща на бул. " Васил Кънчов “, съобщи " Фокус “. На място има екипи на Гражданска отбрана, Пожарна и ЧЕЗ, написа Канал3.бг.

Сигнал за рисково дърво пък принуди пожарникарите да затворят площада пред митрополията, през който се минава за пл. " Христо Ботев “ в регионалния град. Огромен бор в двора на катедралния храм " Св. Николай “ се е наклонил застрашително над региона и се чака да рухне.

Пристигналите огнеборци сътвориха организация паркираните там коли незабавно да бъдат преместени, с цел да не пострадат.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР