Снимка: БулфотоЗверска катастрофа, станала снощи около 22.00 часа, отне три

...
Снимка: БулфотоЗверска катастрофа, станала снощи около 22.00 часа, отне три
Коментари Харесай

Голяма трагедия разтърси България! Много хора плачат сега. Загинали са тримата

Снимка: Булфото

Зверска злополука, станала нощес към 22.00 часа, лиши три човешки живота, оповестява 24rodopi.com. Компания от трима младежи от село Долен, община Златоград, пътувала с лек автомобил БМВ в посока от Долен към град Неделино. 
``
реклама

На пътен сектор, намиращ се пред някогашния боен цех в Неделино, лидерът на БМВ-то губи надзор над МПС-то, което се завърта и със страничната си част челно се удря в насрещно движещия се микробус „ Мерцедес “.

На място издъхват две от момчетата, пътуващи в лекия автомобил на възраст към 30 години, а третият е закаран в тежко положение в болничното заведение в Златоград, където по-късно умира.

Шофьорът на микробуса е с контузни рани, превозен до МБАЛ Кърджали, без заплаха за живота.

" Беше страшна нощ. На мястото на случая имаше служители на реда и екипи на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", кметът на Неделино беше тук, доста близки на починалите и ранените, хвърчаха коли за спешна помощ. Всеки се молеше жертвите да са по-малко ", описа със сълзи на очи неделинец, който бил на местопроизшествието в първите минути след зверския конфликт.

До късно вечерта полицията извършваше оглед на местопроизшествието, като най-вероятно той ще продължи и тази заран, а пътя Неделино-Крайна ще остане затворен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР