Снимка: БулфотоЗловеща смърт споходи мъж, който живее в столичния квартал

...
Снимка: БулфотоЗловеща смърт споходи мъж, който живее в столичния квартал
Коментари Харесай

Очевидец за Блиц: Такава ужасяваща смърт на наш съсед във Връбница трудно може да се опише с думи

Снимка: Булфото

Зловеща гибел споходи мъж, който живее в столичния квартал „ Връбница “ 2. Смразяващият кръвта случай се е разиграл в блок 615. За това алармира четец на Блиц, който живее на злощастното място.

``
реклама
По думите му преди по-малко от час се чули писъци, а директно по-късно пред блока пристигнали няколко полицейски коли.

„ От съседите чух, че един от комшиите ни е починал. Още по-страшното е, че самичък е поставил завършек на живота си по извънредно непосилен метод “, споделя читателят ни.

Според него, и останалите поданици на блока, мъжът, който е умрял бил към 40-годишен.

„ Казаха, че е поставил завършек на живота си като се е омотал в жици и си е пуснал ток. Дори не мога да си показва какъв брой мъчителна е била гибелта му. А гледката несъмнено е ужасяваща “, споделя читателят ни.

Съседите на самоубилия се мъж недоумяват за какво е решил да постави завършек на живота си – не знаели да има фамилни, финансови или здравословни проблеми.

Разследващите, които са на мястото на нещастието, занапред ще откриват аргументите, подтикнали мъжа да постави завършек на живота си по толкоз чудноват и непосилен метод.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР