снимка БулфотоЗасега няма да затваряме забавачките в столицата. Това съобщи

...
снимка БулфотоЗасега няма да затваряме забавачките в столицата. Това съобщи
Коментари Харесай

Столичният кмет: Няма да затваряме забавачките

снимка Булфото

Засега няма да затваряме забавачките в столицата. Това заяви Йорданка Фандъкова, представена от БГНЕС.

Мерките ще се правят оценка по отношение на обстановката с броя на инфектираните. Днес новорегистрираните позитивни случаи с COVID-19 в София са 1085.

Най-важното остава спазването на ограниченията, прикани тя. Никоя система не може да издържи, в случай че хората си останат вкъщи, сигнализира още Фандъкова и изрази вяра всички жители да се включат интензивно в спазването на ограниченията. Тя удостовери, че гимназистите минават към отдалечено образование за две седмици, както гласи заповедта на здравния министър от късно нощес. Мярката влиза в действие от на следващия ден - 29 октомври.

Според кмета на столицата не се постановат спомагателни ограничения, отвън написаните от проф. Костадин Ангелов. " Преминаването към отдалечено образование би трябвало да се случи деликатно. В детските градини това е извънредно стеснение за родителите, само че ще реагираме по отношение на обстановката ", означи Фандъкова.

В трите многопрофилни градски лечебни заведения леглата, отделени за заболели, за запълнени, във Втора градска болница е намерено в допълнение поделение за банкет на инфектирани с Коронавирус, заключи Йорданка Фандъкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР