Снимка: БулфотоЗаразата е внесена отвън. Обект на разследане е откъде

...
Снимка: БулфотоЗаразата е внесена отвън. Обект на разследане е откъде
Коментари Харесай

Стоян Пасев пред Нова Тв: Заразата в дома за стари хора във Варна е внесена отвън

Снимка: Булфото

Заразата е импортирана извън. Обект на разследане е от кое място тъкмо. Няма да преместваме хората, има доктор и са изписани медикаменти за лекуване на COVID-19. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Стоян Пасев, регионален шеф и ръководител на спешния щаб във Варна във връзка второто огнище на ковид в дома за възрастни хора в града.

Според казаното от него,общо случаите са 25, като  21 са позитивните проби на жители на общественото заведение, 4 са на личния състав. От началото на болестта там има една умряла жена, написа Novini.bg.

Той съобщи, че е основан екип, по предписание на основния прокурор. " В момента се посещават всички сходни заведения за това дали се съблюдават противоепидемичните ограничения, предписани от Щаба ", добави Пасев. 

В дома има личен състав от към 60 души, а обстановката в дома е спокойна. " Това са хора, които са трудноподвижни, над 80 години. Повечето от тях се нуждаят от специфични грижи, разнообразни от тези полагани за COVID-19 ", сподели още ръководителят на регионалната администрация. 

По думите му е обикновено да се усилват случаите на ковид. В момента са разкрити и спомагателни кревати, акцентира още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР