Снимка БулфотоЗапочва вторият етап на акция Зима, обявиха от пътна

...
Снимка БулфотоЗапочва вторият етап на акция Зима, обявиха от пътна
Коментари Харесай

Започва вторият етап на акция „Зима”

Снимка Булфото

Започва вторият стадий на акция „ Зима ”, оповестиха от пътна полиция. Този път във фокуса на проверяващите ще бъде готовността на водачите за студения сезон, изключително - зимните гуми.

От полицията ще стартират да глобяват още от през днешния ден. Акцент във втория стадий на акцията са пешеходците  - дали пресичат вярно и дали водачите лишават преимуществото им. Засиленият надзор ще продължи до 20 ноември, заяви Нова тв.

За последните 2 дни при произшествия на пътя са починали четирима пешеходци. За това от пътна полиция упорстват пешеходците да са забележими на пътя и да не са с мрачно облекло, до момента в който се движат по улиците.  За последните 10 дни са били открити над 40 000 нарушавания.

 „ 43 504 нарушавания са открити. От тях близо 20 000 са за нарушение на скоростните режими, а 17 000 са за други нарушавания. Определено можем да кажем, е българинът доста бърза. Фишовете нормално са свързани с оборудването на автомобила, с техническата редовност на автомобила. Изключително постоянно нарушаване е неизползването на предпазен колан ”, съобщи Мария Ботева от Пътна полиция.

От 21 до 30 ноември ще се организира третият стадий от акция „ Зима ”. Тогава служителите на реда ще наблюдават главно за техническата редовност на колите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 уйчо (преди 4 секунди) Рейтинг: 3728 | Одобрение: 668 Какви зимни гуми на двайсе градуса бе, идиоти! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР