Снимка БулфотоЗадоволство, че Черноморец Балчик се развива в правилната посока,

...
Снимка БулфотоЗадоволство, че Черноморец Балчик се развива в правилната посока,
Коментари Харесай

Каменов: Радвам се, че Балчик израства

Снимка Булфото

Задоволство, че Черноморец Балчик се развива в вярната посока, изрази Бойко Каменов. Както писахвме, днес воденият от него отбор разруши Черноломец с 5:0 в Попово и резервира второто място в Трета лига - Североизточна група. Точни за балчиклии бяха Румен Николов, Мартин Татаров, Даниел Димов, Ивайло Русев и Мирослав Начев. Черноморец има 33 точки, с 5 по-малко от водача Спартак.

Вкарахме пет гол, само че изтървахме още повече. Доволен съм от момчетата, удовлетворен съм, че отборът израства. Още в предния мач, макар равенството с Лудзогорец 3, им казах, че по този начин не съм ги виждал да играят. Когато пристигнах предишното лято в Балчик, имаше момчета, които за първи път се събличаха в съблекалнята на мъжете, само че единствено за няколко месеца младите ни играчи дават това, което чакам, сподели за " Петел " Каменов.

Относно гостуването им в четвъртък на Ботев в 1/8-финален мач за Купата на България във Враца, варненският експерт съобщи: " Те са тим в елита, а ние - в аматьорска дивизия. Можем да мечтаем, само че би трябвало да сме реалисти. Ако кажа, че ще ги отстраняваме, ще бъде смешно. Ние обаче няма да отидем като обречени. Отиваме във Враца, с цел да се раздадем и да играем футбол. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР