Снимка БулфотоЗабрана на абортите е част от предложенията на Българската

...
Снимка БулфотоЗабрана на абортите е част от предложенията на Българската
Коментари Харесай

След инвитрото, Светият синод иска забрана на абортите

Снимка Булфото

Забрана на абортите е част от предложенията на Българската православна черква, които, съгласно синодалните митрополити, би трябвало да бъдат отразени в новата Национална тактика за детето, написа Uniconbg.

``
реклама

Преди време, Светият Синод се изрече извънредно резервирано и по отношение на всяка противоречаща на Божията воля човешка интервенция в основополагащите екзистенциални аспекти на човешкия живот, визирайки ин витро процедурите за оплождане и намесата на науката и технологиите в тези неща. Как бе посрещнато това от необятната маса в интервал на демографска рецесия и повишен % на здравословни проблеми от това естество, е напълно обособен въпрос.

С днешна дата за абортите Църквата упорства, че никаква причина, с изключение на здравословен проблем, не оправдава унищожаването на детския живот в утробата на майката и третирането на убитото дете като, изтъквам, " болничен боклук ". Забраната на абортите трябвало да се преглежда и като опция за превъзмогване на демографската рецесия, се споделя в мнението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР