Снимка БулфотоЗа срок до 72 часа Районната прокуратура във Варна

...
Снимка БулфотоЗа срок до 72 часа Районната прокуратура във Варна
Коментари Харесай

Двама нападнаха и пребиха млад мъж в дома му, докато приспива 3-годишното си детенце

Снимка Булфото

За период до 72 часа Районната прокуратура във Варна задържа 38-годишния С. Б. и съучастника му 26-годишния Р. Д. Двамата са привлечени като обвинени за причиняване на междинни телесни повреди на млад мъж с краткотрайна заплаха за живота.

``
реклама

На 20 октомври тази година в село Шкорпиловци в съучастничество като съизвършители двамата обвинени влезнали в дома на потърпевшия Ю.С. (34 г.), който приготвял за сън тригодишното си дете и го пребили от пердах. За да не гледа свирепия пердах, нападателите хвърлили върху детето одеяло. С. и Р. нанесли побоя над Ю., с цел да му отмъстят, че е блъснал автомобила на единия.

Пострадалият Ю. С. е в болничното заведение със строшен череп и масиран хематом, който е засегнал центъра на говора му. Има заплаха за живота му.

Двамата обвинени са осъждани като членове на ОПГ за разпространяване на опиати.

Утре, 25 октомври, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на С. Б. и Р. Д.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР