Снимка БулфотоЗа съжаление много хора се чувстват собственици на части

...
Снимка БулфотоЗа съжаление много хора се чувстват собственици на части
Коментари Харесай

Бакалов: Доган си мисли, че ще векува

Снимка Булфото

За страдание доста хора се усещат притежатели на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна благосъстоятелност. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа всеобщо посещаване на този плаж. И може няколкостотин души да отидат.

Това сподели журналистът Иван Бакалов по 7/8 ТВ, съобщи actualno.com .

Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и след това Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отхвърли. Това е безсрамие, да си загради плаж и да каже: „ Няма да влизате тук “. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Борисов се огъва под публичното мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

Борисов има симпатизанти измежду публицисти и репортерки. Още като основен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него.

Има върли почитатели измежду интелигенцията. Актьора Мутафчиев е подобен. Те им дава сигурност като властови човек. Има откровени почитатели и измежду публицисти, гледат да клепат неговите съперници. Това е супер гадно.

Когато се появи критик на Борисов, го унищожават. Има и така наречен клакьори, които при сложна обстановка излизат по лист. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: елементарна, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски водачи. Има опасност, че ще щял да изгори Елена Йонева.

Той еднолично взема решение това или това. Излиза запис и фотоси и в този миг, да излезеш да обясняваш по какъв начин имаме шанс с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или откровено си подведен, или нямаш сензитивност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрестанно. Но не е допустимо в този миг да обясняваш какъв брой е разумно той да е водач.

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той сподели по този начин: „ Имаме шанс с Борисов “. Спомням си по какъв начин Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи експерти да стават. Говорим за човек с биполярно разстройство.

Имаше хора, които се обясняваха в обич на Тодор Живков. Това виждам и в този момент с Борисов. Като им гледаш заглавията на вестниците, все едно са придатък на прокуратурата.

Относно следствието " Осемте джуджета ", той изясни: " Това в България всеки знае, че се е случвало и продължава да се случва. Вярвам на Илия Златанов. Това години наред се е повтаряло благодарение на властта. Като ти водят каузи 5 години, и ти си компания, и си приключен като бизнес. Могат всичко да ти вземат.

Сега е брутално. Само по съмнение си приключен. Как прокуратурата взима смарт телефона и дава на медиите фотоси. Това не може да стане без арбитър. В смарт телефона има банкиране, персонална преписка, всичко. Откъде накъде? Това са брутални неща. Подслушването на президента е брутално.

Някой е вдигнал мерника на Борисов. Тук не става дума за Божков. Чуждите медии цитираха, че президента следил с дрон спалнята на Борисов. Изправи се пред Народно събрание и сподели, че Доган го поръчал да го убие. Този човек е с разстройство.

Те са напълно лидерска партия, овладяла всичко в страната. А всички министри, шефове са подвластни от Борисов. Там ще настъпи раздробяване. Едни ще отидат при Цветанов. Основната грижа на Борисов е, че втората партия е Българска социалистическа партия. Основната му грижа е тя да се разпердушини. Струва ми се ужасно с икономическата рецесията, която се задава. С наводнението отново им били отговорни комунистите ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР