снимка: БулфотоЗа провала на това Народно събрание Бабикян заяви, че

...
снимка: БулфотоЗа провала на това Народно събрание Бабикян заяви, че
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Резултатите от протестите продължават да дават плодове

снимка: Булфото

За неуспеха на това Народно заседание Бабикян съобщи, че неуспехът за обединяване датира от предходната година, когато са обикаляли офисите на останалите партии с молба да се явят дружно, за " да се сътвори мощна волтова дъга, която да блъсне статуквото ".Мая Манолова няма потребност да съгласува с нас опита за съдружно обединяване на ИБГНИ с Демократична България и новия план на Петков и Василев. Това е продължение на същия вид политика да съберем тези, които имат еднообразно виждане за смяна на България. Това заявява в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " някогашният народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Арман Бабикян.

" Това събиране е естествено, откакто концепциите ни са общи. Няма какво толкоз да се мисли ", сподели той.

" Може да не сме огромни, само че сме ефикасни и мощни. И в комисията " Манолова " и в комисията " Хаджигенов ". Излязохме с резултати за невижданото полицейско принуждение и невижданото подслушване. Тези двама млади господа (Петков и Василев - бел.р) реализираха също резултати ", сподели Бабикян

С Демократична България сподели, че са работили " фантастично " в последното Народно събрание и преди този момент.

" Нищо такова не се случи. Сега постепенно учим урока си. Хората схващат, че се постанова да се подадат ръце и да се пуснат мостове и егоизмът да даде крачка обратно ", добави Бабикян.

Резултатите от митингите не престават да дават плодове. Обществото ни към този момент не желае да живее по оня метод, само че не е произвело първокласен механизъм по какъв начин да живее по новия метод и това ни вкарва в този цикъл от избори, сподели още той.

Има Такъв Народ, Демократична България и Българска социалистическа партия получиха доста повече гласове от нас, само че трябваше да бъдат пуснати мостове към останалите партии да има ясна стратегия, зад която се застава и да се сформира кабинет. Можеше да се провалим, само че най-малко можеше намерено и диалогично да създадем този опит, добави Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР