Снимка БулфотоЗа по-малко от 24 часа е задържан убиецът на

...
Снимка БулфотоЗа по-малко от 24 часа е задържан убиецът на
Коментари Харесай

Извънредно от Шумен: Полицията разкри светкавично и арестува извършителят на изключително жестоко убийство

Снимка Булфото

За по-малко от 24 часа е арестуван килърът на 72-годишен мъж от село Зайчино ореше, община Нови пазар. Подробности за хода на следствието и следващи дейности бяха показани на брифинг с присъединяване на ст. комисар Ялчън Расим, шеф на ОДМВР - Шумен и окръжният прокурор и административен началник на Окръжна прокуратура - Шумен Маргарита Георгиева, съобщи Блиц.

Сигналът за открит умрял мъж в землището на село Зайчино ореше в ожънат житен блок е получен на 24 юли към 21.30 часа в районно управление (на МВР) - Нови пазар. На мястото незабавно са изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията. Медиците са установили гибелта на 72-годишния Камен Игнатов от същото село. Извършен е оглед на местопроизшествието, осведоми " Фокус ".

Трупът е откаран за аутопсия в Съдебна медицина. За започване на досъдебното произвеждане е известена съответната способена прокуратура. При аутопсията са открити голям брой контузии по натрупа - фрактури, 16 счупени ребра, счупена ключица, голям брой кръвонасядания по долните и горните крака.

Проведени са голям брой оперативно-издирвателни мероприятия и на 25 юли към 22.00 часа в районно управление (на МВР) - Нови пазар е арестуван 44-годишният Герчо Рангелов. Мъжът е престъпно проявен. Направил е цялостни признания за нанесения от него нечовечен побой, в резултат на което е настъпила гибелта на Камен Игнатов. От местопроизшествието са конфискувани материални доказателства, съотносими към закононарушението. Причината за спора сред двамата пастири е остарели неприятни взаимоотношения.

Във въпросния ден са се срещнали на равнищата, като е зародил спор за пасбище за мера. След замяна на реплики Герчо е нанесъл удари на Камен, който пада на земята и последва нечовечен побой. В хода на следствието е открито, че от стадото на Камен е липсвала една овца. Последвала е инспекция на престъпния контингент в района. „ Така попаднахме и на въпросния Герчо, в следствие с негово подпомагане беше открита и овцата, която беше скрита в гъсти шубраци край селото “, съобщи ст. комисар Ялчън Расим. Животоно е върнато на притежателя му.

Първоначално Герчо Рангелов е бил арестуван за период от 24 часа, а по късно с прокурорско разпореждане е арестуван за 72 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР