снимка БулфотоЗа да си отмъсти, румънката Аврора Якоми сипала течност

...
снимка БулфотоЗа да си отмъсти, румънката Аврора Якоми сипала течност
Коментари Харесай

Румънка опита да отрови българка с течност за почистване на графити

снимка Булфото

За да си отмъсти, румънката Аврора Якоми сипала течност за разчистване в кафето на своята ръководителка - българката Ангелина Райчинова. Планът й обаче не съумял - българката усетила странния усет на течността и незабавно я изплюла. Сега съдът осъди Якоми на 10 месеца затвор, съобщи.

Пред съда 32-годишната румънка твърдяла, че се е опитвала да " се пошегува " с Райчинова. Но Вътрешният Лондонски съд открил, че тя е търсила възмездие, откакто имала сдърпване с жертвата си пред всички и се почувствала " омаловажена ".

Между двете дами, които работили на метростанция Fenchurch Street, постоянно имало напрежение на работното място. На 22 април Райчинова порицала чистачката пред всички чиновници, а тя се почувствала " омаловажена и унижена ". След това българката оставила чашата си с кафе в стаята с почистващите препарати. По думите на прокурора, когато тя се върнала отпила глътка кафе, усетила парене по устните и незабавно изплюла течността. Райчинова можела да подуши почистващия препарат, който по-късно излиза наяве, че е Graffi Green - почистваща течност за унищожаване на графити.

Охранителните камери са снимали Аврора Якоми, която държи точно тази бутилка и се насочва към стаята, където е чашата с кафето на българката. Тя капва единствено една дребна капка, с цел да " скапе кафето и да провали обедната отмора на Райчинова, с цел да я раздразни ".

При произнасянето на присъдата арбитър Бенедикт Келехър съобщи, че  е " ясно ", че Якоми се е почувствала " незаслужено третирана " от жертвата си е била засегната. Нейните дейности са били " авансово премислени " и са имали за цел да причинят " някаква щета " на Райчинова. Съдията акцентира, че Якоми " не е знаела равнището на риск ", на което е изложила българката.

Якоми, която няма предходни присъди се призна за отговорна по обвиняването. Тя се извини на българката и съобщи, че не е желала да й навреди.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР