Снимка: БулфотоЙордан Лечков отписа националния отбор по футбол за световното

...
Снимка: БулфотоЙордан Лечков отписа националния отбор по футбол за световното
Коментари Харесай

Лечков отписа нашите за световното в Катар

Снимка: Булфото

Йордан Лечков отписа националния тим по футбол за международното в Катар. Както е известно, нашите се паднаха в група с Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва. Първият се класира непосредствено за мондиал 2022, а вторият ще играе бараж.

Членът на Изпълнителния комитет на БФС засегна и тематиката с бъдещия народен треньор, както и за новия президент на родната централа.

„ Лидер е Италия. Швейцария по този начин или другояче е тим, който не трябва да се подценява. Винаги съм казвал, че ние би трябвало да се концентрираме върху нашия си отбор, нашата си игра. Вечно съм оптимист, само че тук, сега не виждам да имаме някакви шансове. Така го виждам и чувствам “, призна той пред " Нова ".

„ Толкова доста треньори изхарчихме около всичките тези слаби резултати. Нека не харчим в този момент треньорските имена, кариери. Който и да бъде, в напълно друга тенденция би трябвало да се водят диалози “, добави Лечков, написа Спортал.бг.

За Бербатов и Костадинов:

„ Досега не съм чул някаква стратегия. Нали би трябвало да има? Да излезе човек, да приказва разбираемо. Да забележим някаква стратегия. Какво по-различно ще направи, а освен на правилото „ стани да седна “, показа членът на изпълкома.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР