Снимка: БулфотоВсяко управление след Борисов ще е много трудно.Това каза

...
Снимка: БулфотоВсяко управление след Борисов ще е много трудно.Това каза
Коментари Харесай

Нинова: Всяко управление след Борисов ще е много трудно

Снимка: Булфото

Всяко ръководство след Борисов ще е доста мъчно.

Това сподели Корнелия Нинова по време на първото взаимно съвещание на новоизбраното Изпълнително бюро и новите ръководители на препоръки, оповестиха от „ Позитано “ 20, написа tribune.bg.

Взе се решение всеки съвет да направи подробен разбор на работата на съответното министерство в кабинета Борисов, в какво положение е институцията по повод осъществяване на политиките и от финансова позиция. Съветите би трябвало освен да разпознават проблемите и откритите въпроси, само че и да предложат способи за тяхното решение. Те ще би трябвало да изготвят тематики за питания, които депутатите от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ да внесат като въпроси към съответните министри.

Друга задания, които би трябвало да бъдат изпълнени, е образуване на срещи с браншови организации, привличане на специалисти по управнически тематики, правене на предизборна платформа, чиято база да е програмата за ръководство на Българска социалистическа партия – „ Визия за България “. Платформата би трябвало да се подложи на оптимално необятно разискване с хората и обществените групи, които визира.

„ Нека чуем мнението на хората. Моля ви, без популизъм. Ще се ангажираме единствено с политики, които са изпълними. Всяко ръководство след Борисов ще е доста мъчно. Цели системи и браншове ще изискват възобновяване. Тоест, всяко заричане в този момент, би трябвало да е изпълнимо при едно вероятно ръководство. Приоритетни за левицата тематики би трябвало да са: опазването на здравето, стопанската система, приходите и образованието “, очерта посоката на дейности водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на съвещанието

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР