Снимка БулфотоВолен Сидеров е вдигнал мерника на външната министърка Екатерина

...
Снимка БулфотоВолен Сидеров е вдигнал мерника на външната министърка Екатерина
Коментари Харесай

Волен Сидеров вдигна мерника на Екатерина Захариева и посочи защо може да бъде свалена от поста външен министър

Снимка Булфото

Волен Сидеров е вдигнал мерника на външната министърка Екатерина Захариева. Той призна, че в случай че би трябвало да спекулираме кои министри би сменил министър председателят Бойко Борисов, това ще е тя.

Повод за коментара му стана изявлението на  министър-председател и обещанието му, че ще има рокади в кабинета, обещано без конкретика.

" Аз бих насочил моя взор към външната министърка Захариева ", отсече Сидеров. " Защото в този момент няма да изреждам моите забележки към нея, само че има няколко тематики, по които тя търпи рецензии ", изясни водачът на ПГ на Обединените патриоти, оповестява Канал 3.

Сидеров въпреки всичко позволи, че може да седне и да си поговори с нея, да й изясни по какъв начин вървят нещата в света и да заеме една по-балансирана позиция.
" Вчера виждам, че във връзка с пакта за мигрантите във външната комисия имаше завой. На съдружен съвет ние се събираме, споделяме, че този пакт не би трябвало да се поддържа в България, министър председателят се съгласява с това, внезапно от външната комисия стартира да се приказва нещо друго.

Това не е хубаво, това е неприятен знак към хората и към външните ни сътрудници, тъй като този пакт не е подсилен преди всичко от Съединени американски щати, обичаната дестинация тук на доста сътрудници, министри и така нататък " Сидеров добави в листата Унгария, Чехия и други страни, които ще се причислят към неодобряващите го. " Това е един пакт, който е рисков самичък по себе си. Знам, че причините са " но той не е подобен и подобен документ ". Тя и Истанбулската спогодба не беше от този вид, само че обществото, видяхте, че реагира доста остро на приемането й. Така че, по някои тематики би трябвало да поговорим с госпожа Захариева ", заканително прозвуча Сидеров.

Относно митингите Сидеров напомни, че е протестирал още по комунистическо време и се е борил за това българите да имат право на митинг.  " Продължавам да го изповядвам, би трябвало да имат това право, няма значение какъв брой индивида са на митинг. Всеки има право да стачкува ", разяснява той.
Сидеров нямало по какъв начин да знае дали това са проведени митинги. По думите му това държавно управление търпи доста рецензии, само че е направило и доста положителни неща. Въпросът бил дали не би трябвало да се промени пиар тактиката на кабинета, която не била добра.

На финала на изказването си в коридорите на Народно събрание Сидеров подсигурява, че няма да клати обединението. " Докато този тим не се разтури, аз няма да предам четата, само че желая и взаимно ценене ", отсече той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР