Снимка БулфотоВодени от интереса на българските граждани да бъдат информирани за действията

...
Снимка БулфотоВодени от интереса на българските граждани да бъдат информирани за действията
Коментари Харесай

Прокуратурата показа част от доказателствения материал срещи Малинов

Снимка Булфото

Водени от интереса на българските жители да бъдат информирани за дейностите на правоохранителните органи, Пресцентърът на Прокуратурата на Република България разгласява част от писмения доказателствен материал, събран в хода на следствието против Николай Малинов (обвиняем по член 105, алинея 1, предложение II от НК). Данните са единствено част от конфискуваните материали и се разгласяват с разрешението на наблюдаващия прокурор. Те ще бъдат показани в цялост пред съда, когато досъдебното произвеждане завърши, оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата, съобщи вести.бг.

В прес-съобщението е заличена информацията, увреждаща права и ползи, както и персонални данни на трети лица. Защитата на националния интерес е позиция, която Прокуратурата на Република България ще следва във всичките си дейности. Разследването е почнало от оперативно дело в Държавна организация „ Национална сигурност “. Извършените дейности по следствието (претърсване, изземване, персонален обиск) са след авансово позволение от Специализирания Наказателен съд.

На опитите за компрометиране на дейностите на правоохранителните органи, Прокуратура на Република България ще дава отговор с гласност и бистрота, при съблюдаване на презумпцията за невиновност и законовите права на жителите.

Процесуално-следствените дейности не престават.

Писменият доказателствен материал можете да видите ТУК.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР