снимка БулфотоВместо очакваната промята, хората получиха Тошко Йорданов. Така коментира

...
снимка БулфотоВместо очакваната промята, хората получиха Тошко Йорданов. Така коментира
Коментари Харесай

Александър Сиди: Вместо промяна, хората получиха сценариста Тошко Йорданов

снимка Булфото

Вместо предстоящата промята, хората получиха Тошко Йорданов. Така разяснява обстановката в страната Александър  Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

Ако не се случи мандатът в този момент, ще отидем на последващи избори. Служебният кабинет се употребява с огромно доверие по социология, само че не се употребява с огромно доверие в пленарна зала, разяснява за Българска национална телевизия Сиди.

По думите му българските жители са си избрали някой, който стои на диванчето у дома и не носи отговорност.

" Хората желаеха смяна и какво получиха - гласоподаваха за Слави, получиха Тошко и в този момент министър председател, който напълно разумно е, лятото продава плажни артикули. Вероятно в случай че има някакъв проблем с това държавно управление, зимата ще ни предложат някой, който продава зимна екипировка за ски ", разяснява Сиди.

И попита по какъв начин може да носи отговорност Слави Трифонов в случай, че неговото предложение за министър председател, което никой не бил чувал до предишния петък като име в българската политика, ще има цялата власт в страната, цялата информация от службите, а Слави Трифонов щял да носи отговорност.

" Кой е този човек, който ще отиде да опише на Слави Трифонов класифицираната информация, до която той няма достъп? ", попита Сиди.

По думите му България има потребност от постоянно държавно управление. Но неговото мнение е, че ще бъдат изгонени по същия метод, както беше държавното управление на Орешарски.

" Защото поддръжката, която се вижда, е поддръжката на " ИТН ", Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, несъмнено, постоянно в ъгъла ", добави Сиди.

Според него някой е наредил един кабинет без никакво значение какво и по какъв начин считат всички останали политически обединения, които би трябвало да застанат зад него. По думите му виждаме нападателно правене на политика, което даже не е и правене на политика, то просто е заявление - ние ще вършим това и това.

" Вчерашният ден беше доста противоположен, от една страна, това прелестно момиче, което се разплака на химна и направи щастлива цяла България, и въпреки това - Филип Станев, който отиде със скъсани дънки в Народното събрание ", разяснява Сиди.

Това по думите му демонстрира двете Българии.

" В последна сметка в една парламентарна република най-важната естрада е тази в Народното събрание. Не можеш да си позволиш да отидеш по този начин. И това е показателно за тези хора и отношението им към страната и държавността. Това е показателно и в метода, по който се пробват да вършат политика, или в действителност да извиват ръцете и да счупят всички тези правила в политиката, които до момента са налагани ", добави Александър Сиди.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР