Снимка: БулфотоВладимир Путин предприе важен ход в битката с пандемията.

...
Снимка: БулфотоВладимир Путин предприе важен ход в битката с пандемията.
Коментари Харесай

Путин нареди мащабна ваксинация срещу ковид за лекари и учители

Снимка: Булфото

Владимир Путин предприе значим ход в борбата с пандемията. Президентът на Русия подреди да стартира огромна имунизация на лекари и учители идната седмица.

По време на видеоконференция Путин обяви, че страната към този момент е произвела към 2 милиона дози от коронавирусната ваксина. „ Това ни дава опция да стартираме, в случай че не всеобщо, то огромно имунизиране “, сподели президентът. Според него имунизацията ще стартира с „ първите две рискови групи – лекари и учители “.

„ Ако смятате, че сме подготвени за такава стъпка, бих ви помолил да организирате работата по подобен метод, че в края на идната седмица към този момент да стартираме тази огромна имунизация “, сподели Путин на вицепремиера Татяна Голикова, заяви БГНЕС.

Президентът увери, че схваща предпазливостта, с която вицепремиерът приказва за вероятни дати. “Трябва да съблюдаваме тази нерешителност, всичко е вярно, само че знам, че като цяло както промишлеността, по този начин и здравната мрежа са подготвени. Нека създадем тази първа стъпка ”, прикани президентът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР