Снимка: БулфотоВладимир Пелов и Марио Панчев не са били приятели,

...
Снимка: БулфотоВладимир Пелов и Марио Панчев не са били приятели,
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Пелов и убиецът му са...

Снимка: Булфото

Владимир Пелов и Марио Панчев не са били другари, а врагове в спор.

В предишното двамата са извършвали съвместна незаконна дейност с цел финансово облагодетелстване, само че връзките им се влошили, написа novini.bg.

Това разяснява пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Пелов е с извънредно изменена осанка, бил е с обувки за горски преход.

„ Със сигурност не е живял в центъра на Ботевград. Там се е намирал, тъй като най-вероятно е трябвало да си уреди тези сметки “, счита Маринов.

Според шефа на Главна дирекция “Национална полиция ” Христо Терзийски Пелов, който нощес беше убит, се е укривал в региона на Ботевград.

„ Миналата седмица направихме интервенция на недостроената болница по сигнал на жител “, уточни Терзийски, като добави, че всеки сигнал за местонахождението на избягалия нарушител се проверявал доста деликатно.

Най-вероятно Пелов е този, който намира индивида, с който би трябвало да си уреди сметките, добави Маринов. На мястото на случая са открити три револвера, което приказва, че случката не е инцидентна.

„ Пелов беше извънредно рисков нарушител, който знае по какъв начин да се укрива, знае по какъв начин да се защищава. В случая търси човек, с който има спор, с цел да го уреди “, счита още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Мотиви за закононарушението, което стана в центъра на Ботевград, са неуредени финансови връзки след незаконна активност, както и опасността, че Марио Панчев може да свидетелства против Пелов в даден миг.

„ Не изключваме да има и персонален претекст “, заключи Христо Терзийски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР