Снимка БулфотоВетко Арабаджиев се раздели с още един от луксозните

...
Снимка БулфотоВетко Арабаджиев се раздели с още един от луксозните
Коментари Харесай

Марица: Мега сделка от ареста! Фирма джудже пое хотел Маринела

Снимка Булфото

Ветко Арабаджиев се раздели с още един от първокласните си активи. Хотел " Маринела " в София е даден за стопанисване и ръководство на нова компания - " Сити хотел мениджмънт " ЕАД, излиза наяве от регистъра на министерство на туризма. Дружеството е записано напълно скоро, в края на ноември месец предходната година. Не е известно притежателят му - 37-годишният Калоян Николов, да има опит в менажирането на огромни туристически обекти. Любопитна детайлност е, че " Сити хотел мениджмънт " е със същия адрес на ръководство, както и компанията на семейството Арабаджиеви, притежател на хотела, " ВГ " АД, написа " Марица ".

Ветко Арабаджиев купи някогашния хотел " Кемпински " през 2014 година от наследниците на починалия Иван Зографски. Сградата претърпя доста поправки и преустройства и в този момент е категоризирана с 5 звезди. Притежава 442 стаи и надлежно 700 кревати.

Ветко и Маринела Арабаджиеви към момента са в ареста с обвинявания за данъчни измами и пране на пари. Въпреки това през май фамилия съумя да продаде 5-звездния " Виктория палас " в Слънчев бряг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР