снимка БулфотоВертолет Кугър“ излетя в 7.30 ч. днес, 9 август,

...
снимка БулфотоВертолет Кугър“ излетя в 7.30 ч. днес, 9 август,
Коментари Харесай

Вертолет се включи в потушаването на пожара в гористата местност между Лесово и Присадец

снимка Булфото

Вертолет „ Кугър “ излетя в 7.30 ч. през днешния ден, 9 август, от авиобаза Крумово, с цел да се включи в потушаването на пожара в гористата околност сред селата Лесово, област Ямбол, и Присадец, област Хасково.

Вертолетът е екипиран със система за водоспускания за битка с пожарите и екипажът оказва помощ за преодоляването на огнената буря от въздуха в региона на с. Лесово, съобщи вести.бг.

До 15.05 ч. военнослужещите от Военновъздушни сили извършиха 40 водохвърляния над региона, обзет от пожара. Днес в региона сред селата Лесово и Присадец са съсредоточени и екипи от две военни формирования на Сухопътните войски.

От 5.45 ч. 20 военни със профилирана техника от 42-ри механизиран батальон в Ямбол оказват помощ за гасенето на пожара в гористата околност край с. Лесово. В дейностите за преодоляването на огнената буря се причислиха и 20 военнослужещи от 31-ви механизиран батальон – Хасково. Те вземат участие в гасенето на пожара в региона на с. Присадец, област Хасково.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР