Снимка БулфотоВчерашната престрелка по оста Валери Симеонов - bTV продължава

...
Снимка БулфотоВчерашната престрелка по оста Валери Симеонов - bTV продължава
Коментари Харесай

Симеонов пред Блиц: БТВ е най-манипулативната телевизия. Оклеветиха ме многократно

Снимка Булфото

Вчерашната престрелка по оста Валери Симеонов - bTV продължава да е обект на разгорещена полемика. Зам.-председателят на Народното събрание упрекна телевизия в операция, а в отговор Венелин Петков се закани, че ще се видят в съда. БЛИЦ потърси гледната точка на господин Симеонов. Ето какво сподели той пред шефа на медията Ивайло Крачунов.

" Стоя зад думите си против bTV. Нямам безусловно никакви терзания от думите на Венелин Петков, че ще се забележим в съда. Самият аз съм завел каузи против bTV. Четири от делата са срещу новинарския блок, а настрана има и против Антон Хекимян и " Шоуто на Слави ".Делата са за обиди и клюки и уронване на персоналното достолепие, а по едно от тях на първа инстанция съм ги осъдил на 15 000 лв.. Очаквам на втора инстанция сумата да бъде увеличена, защото претенцията ми е по-голяма ", съобщи Валери Симеонов.

Бившият вицепремиер е безапелационен: " bTV е една от най-манипулативните малките екрани в общественото пространство. Това е телевизия, за която човешкото достолепие и персона нямат на практика никакво значение. Лично аз съм бил оклеветяван неведнъж ".

" В bTV е отишъл Цветомир Найденов и им е дал материали по този случай. Те не са дали публичност на изказванията му цели 45 дни. С каква безочливост в този момент настояват, че са желали удостоверение на думите му? Защо още тогава не са потърсили Божков, за и да чуят неговата позиция?

Защо не са дали думата на самите братя Найденови? Защо не са потърсили мнението на техния татко, който е на легло?. Това са все въпроси, за които нямат никакъв отговор!

Трябвало е освен да потърсят всички гледни точки, само че и да уведомят прокуратурата. Това е условието на всеки български жител, който получи данни за осъществено закононарушение ", уточни Валери Симеонов.

" bTV е с огромни искания за телевизия, която споделя истината и за достоверна медия. Защо освен това състояние огромна част от новините и излъчванията й стартират с " приказва се... ", " споделят че... ", " носят се клюки за... ". Изобилстват от непотвърдена информация.

Това е ретроградна телевизия, която няма място в един актуален информационен свят. Там няма конфликт на отзиви. Там този, който е оклеветен не му се дава думата.

Ако Петър Келнер знаеше какво купува съм сигурен, че щешe да се хвърли от Карловия мост в Прага ", заключи Симеонов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР