Снимка БулфотоВчера, в хода на предприети полицейски действия, в района

...
Снимка БулфотоВчера, в хода на предприети полицейски действия, в района
Коментари Харесай

Шофьор нападна и рани полицай с брадва

Снимка Булфото

Вчера, в хода на подхванати полицейски дейности, в региона на село Лепица, чиновници на Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Плевен подали сигнал за прекъсване към водачите на товарен и лек автомобил. Те не изпълнили полицейското предписание и траяли по пътя към село Чомаковци, оповестиха от пресцентъра на МВР, съобщи вести.бг.

На входа на обитаемото място, макар подадените сигнали от втори екип, водачите още веднъж не се подчинили и траяли. Последвало гонене и на кръстовище в селото товарният автомобил понижил скоростта и от двете предни порти скочили лидерът и спътникът му. Единият побягнал, проникнал в двора на частен парцел, укрил се за малко в колибата на кучето, след което е арестуван.

Водачът, който слязъл от транспортното средство въоръжен с ръкохватка от секира, нападнал единия от полицаите и му нанесъл удари. Това наложило да бъде създаден сигнален изстрел със стоп патрон в безвредна посока.

Макар че нападението траяло, нападателният мъж е арестуван, след което е прегледан от медицински екип. Полицейският чиновник е със междинна телесна щета. Междувременно, лекият автомобил бил последван до земен път в региона на село Чомаковци, където лидерът скочил по време на придвижване и се укрил. Задържан е спътникът му. Двата автомобила са конфискувани.

При извършените процесуално–следствени дейности е открито, че те са натоварени с общо 3 куб. м дърва за огрев. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.235, ал.2 от Наказателен кодекс под надзора на районната прокуратура в Червен бряг, работата по което продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР