Снимка БулфотоВъзстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи

...
Снимка БулфотоВъзстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи
Коментари Харесай

Стефан Данаилов в Хисаря след операцията

Снимка Булфото

Възстановяването на огромния български артист Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за дълготрайно лекуване и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА), написа Стандарт .

След случай през месец август 2019 година той бе признат по неотложност в болница „ Бургасмед ”, а интервенцията на тазобедрената става бе осъществена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов, шеф на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „ Софиямед ”.

След спомагателни проучвания в столичната болница, направени през месец септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде извършена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „ Бургасмед ” и УМБАЛ „ Софиямед “ са в контакт още от първичната хоспитализация на пациента. Именно мненията на експерти от трите лечебни заведения мотивираха лекуването му досега и идната рехабилитация в Хисаря – град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко антични култури.

Военният санаториум „ Калероя ” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „ сърцето ” на необятен парк, а удобният климат, в комбиниране с благосъстоянието на 22 минерални извора и актуалната инсталация за физиотерапия и рехабилитация, основават съвършени условия за пълноценно лекуване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР