Снимка: БулфотоВъв връзка с някои негативни послания, изразени пред медии

...
Снимка: БулфотоВъв връзка с някои негативни послания, изразени пред медии
Коментари Харесай

Каракачанов: Идеята на патриотизма е да обединява, а не да разделя

Снимка: Булфото

Във връзка с някои отрицателни послания, изразени пред медии във връзка с бъдещето на коалиция „ Обединени патриоти “, подсещам, че концепцията на патриотизма е да сплотява, а не да разделя ".

Това написа във „ Facebook “ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация - част от коалиция „ Обедини патриоти “ - Красимир Каракачанов, написа Блиц.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, постоянно сме се опитвали да покажем какъв брой потребна може да е градивната работа и имаме вяра, че съчетана с силата на партиите от „ Обединени патриоти “, тя може да носи действителни изгоди за България и българите, продължава Каракачанов и по тази причина изброява в седем точки:

- За Вътрешна македонска революционна организация запазването на обединението „ Обединени патриоти “ е фундаментално значимо. За пръв път национално мислещите хора имат своето единно посланичество и то изведе концепциите на патриотизма на качествено ново равнище.  Всички ясно би трябвало да осъзнаем отговорностите пред нашите гласоподаватели за осъществяване на управническата стратегия.
- Категорично съм за възобновяване на разговора без слагане на предварителни условия.
 - Вина за настоящето напрежение имат всички участници в обединението и всеки би трябвало да осъзнае своята, а не да акцентира непознатата. Никой няма права на наставник в „ Обединени патриоти “.
- Изход има, в случай че има воля за полагане на старания и загърбване персоналния и партийния нарцисизъм.
- Считам, че Съветът на обединението би трябвало да се събере допустимо най-скоро и да утвърди базисните политики на обединението през идващия политически сезон.
- Според мен, налага се приемането на Етични правила като част от съдружното ни съглашение.
- Всяка от партиите в „ Обединени патриоти “ би трябвало еднопосочно да съобщи още в идващите дни желае, или не, за в бъдеще да взе участие в обединението при осъществяване на избори.

Това е отговорът ми към всички заложени и незададени въпроси от последните дни. България над всичко, приключва изказването си Красимир Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР