Снимка БулфотоВътрешният министър опроверга думи на бившия премиер, казани по-рано

...
Снимка БулфотоВътрешният министър опроверга думи на бившия премиер, казани по-рано
Коментари Харесай

Министър Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов

Снимка Булфото

Вътрешният министър опроверга думи на някогашния министър председател, казани по-рано през днешния ден. Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов. Това заяви Бойко Рашков. Отговорът му идва малко откакто експремиерът Бойко Борисов заяви по време на брифинг през днешния ден, че Рашков му е изпратил призовка да се яви на разпит в четвъртък в Групово дело „ Национална полиция “.

„ Многократно съм казвал, че това ще го реши проверяващият екип. Дал съм цялостен картбланш на тези чиновници да си правят отговорностите по съвест и закон “, добави пред бТВ Рашков.

„ От Бойко Рашков не знам какво мога да чакам. Най-вероятно ще ме питат за какво не съм купувал гласове като другите, за какво съм победил в лидерските борби, за какво партията ми е толкоз стегната и по кое време ще се откажа “, сподели по-рано Борисов.

Той бе безапелационен, че не се опасява и изиска персонално вътрешният министър да организира разпита, написа frognews.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР