Снимка БулфотоВарна решава дали да обяви или не грипна епидемия

...
Снимка БулфотоВарна решава дали да обяви или не грипна епидемия
Коментари Харесай

Варна решава за грипна епидемия във вторник

Снимка Булфото

Варна взема решение дали да разгласи или не грипна зараза във вторник. Това оповестиха от Регионалната здравна ревизия. Заседанието на здравните експерти е планувано за 14 часа. На него ще бъдат разисквани епидемиологичните данни за града от тази седмица, допълниха от РЗИ.

През първите 4 дни на 4-та седмица от януари /периода 20.01.-23.01.2020г./ се следи нищожно завишаване на общата заболяемост със междинен интензитет на разпространяване, и стойности под предепидемичните. Очаква се постигане на предепидемичните стойности след вписване на нови болни до края на 4-та седмица /20.01.-26.01.2020г./, с които РЗИ ще разполага в понеделник след 10.30часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума может
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР