Снимка: БулфотоВърховният касационен съд потвърди присъда на Апелативен съд -

...
Снимка: БулфотоВърховният касационен съд потвърди присъда на Апелативен съд -
Коментари Харесай

ВКС потвърди присъда за убийство, разкрито след 14 години

Снимка: Булфото

Върховният касационен съд удостовери присъда на Апелативен съд - Пловдив по отношение на малолетния обвиняем Н.К. за ликвидиране, разкрито след 14 години. Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата в Пловдив, представен от Novini.bg.

``
реклама

Н.К. е приет за отговорен в това, че през декември 2003 година в кв. " Столипиново ", Пловдив, като малолетен, само че като е разбирал свойството и смисъла на осъщественото и управлявал постъпките си, съзнателно е умъртвил с нож Б.М., като убийството е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод.

Апелативният съд е приел, че на посочената дата потърпевшият Б.М. забелязал в паркиран автомобил някогашната си другарка. Нахвърлил се върху водача с юмруци.

Тогава пътуващият на задната седалка обвиняем излязъл от колата и почнал да нанася побой над потърпевшия. Извадил нож и с него пробол в гърба Б.М., след което го изоставил. Раненият бил откаран в болница, само че умрял от тежките си пострадвания, напомнят от правосъдния пресцентър.

Убийството било разкрито 14 години след осъществяването му, едвам през 2017 година, когато един от очевидците разказал на полицията за закононарушението.

Веднага е бил изработен следствен опит. Издирени са и са били разпитани всички очевидци на случая.

През 2018 година Пловдивският областен съд е осъдил Н.К. на 7 години отнемане от независимост и 100 000 лв. обезщетение на околните на потърпевшия. След обжалване пред Апелативен съд, същият е понижил наказването на 5 години затвор.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР