Снимка БулфотоВъпросното общежитие е с лек режим, там затворниците ходят

...
Снимка БулфотоВъпросното общежитие е с лек режим, там затворниците ходят
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: С вота на недоверие БСП прави услуга на правителството

Снимка Булфото

Въпросното общежитие е с лек режим, там пандизчиите вървят на работа и се връщат. Разбира се, комплициран този случай до предходния и трагичната развръзка в Ботевград, става доста неприятно. Това сподели пред публицисти в Народното събрание вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, представен от вести.бг.

Може би са нужни законодателни промени, само че не съм експерт по тематиката затвори и не мога да кажа какви тъкмо да са те. След като го споделя основният прокурор, който е най-вече в час с тези тематики, може би се постанова, съобщи Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява и внесения от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление. Българска социалистическа партия имат задоволително вътрешни проблеми, наясно са, че този избор няма да мине. На тях им би трябвало стабилизиране на обединението и продължение на ръководството, с цел да могат да си вземат решение вътрешните проблеми. Предсрочни избори сега не са им преференциални. Този избор е една услуга на ръководещото болшинство и на държавното управление, с цел да консолидира редиците и да подсигурява продължение на ръководството, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР