Снимка БулфотоВалери Симеонов отново планира да се завърне на голямата

...
Снимка БулфотоВалери Симеонов отново планира да се завърне на голямата
Коментари Харесай

НФСБ призова патриотите да се обединят за следващите избори

Снимка Булфото

Валери Симеонов още веднъж възнамерява да се завърне на огромната политическа сцена и към този момент е измислил метод по какъв начин да се случи това.  Партията на Симеонов - НФСБ приканва за свикването на общ народен родолюбив конгрес.  Преди шест века разединението съобщи страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и в този момент – през 2021 година?, се показва в известие от НФСБ.

Ето какво се споделя в известието:

Вчера Народното събрание одобри скандални промени в Изборния кодекс, с които отстрани рестриктивните мерки за броя изборни секции в страните, отвън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна войска от гласоподаватели – българските изселници в Турция, с която да въздейства на решенията на българския парламент, пишат от пресцентъра на НФСБ.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и вследствие на разединението на патриотичните сили след решението на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите на 4 април. Затова от НФСБ призоваваме: НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА ЯВИМ ОБЕДИНЕНИ!

Против рисковите за демокрацията и българската страна дейности на новите улични диктатори, срещу пошлостта и чалгизацията в политиката! Против бруталните опити за тирания и покоряване на правосъдната система! Трябва да сложим завършек на рисковите за демокрацията и страната дейности на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими вреди! И това може да бъде реализирано единствено и само посредством национално обединяване на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!

Призоваваме Ви да загърбим предишното и да сложим основите на националното обединяване на патриотичните сили! Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни съвещания за приготовление и осъществяване на народен родолюбив конгрес на 10-и май!

Novini.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР