Снимка БулфотоВ статията беше спомената конкретно Гърция, където годишно ходят

...
Снимка БулфотоВ статията беше спомената конкретно Гърция, където годишно ходят
Коментари Харесай

Байдън ще се възползва от предложението на Футболната лига да ползва стадионите й за ваксинации

Снимка Булфото

В публикацията беше упомената съответно Гърция, където годишно вървят на отмора над 2 милиона британци, отбелязва ТАСС.

Британските управляващи не имат намерение да вкарват паспорт за имунизация против Covid-19, защото считат това за дискриминация, сподели заместник-министър Надим Захауи, който дава отговор за бизнеса и индустрията и за програмата за имунизиране против ковид, представен от телевизия " Скай нюз ".

" Не, нямаме такива проекти. Не планираме да вкарваме паспорт (за ваксинация) във Англия ", сподели Захауи в отговор на въпрос дали държавното управление има сходни планове.

" Първо, не знаем какво влияние биха оказали имунизациите върху равнището на предаване на вируса. Второ, това би било дискриминация. Мисля, че е вярно хората да отиват да се имунизират, тъй като желаят да го създадат, а не да го вършат, тъй като това е наложително изискване за приемане на паспорт ", съобщи той.

" До през вчерашния ден сме сложили първата доза ваксина на 11,5 милиона души, а хората (които са ваксинирани) са получили от чиновниците на националната здравна работа карта със своите имена, датата на първата имунизация и датата, когато би трябвало да бъде направена втората имунизация.

Ако други страни желаят несъмнено удостоверение, можете да се обърнете към своя персонален доктор, който има всички ваши данни, а (полученият от него документ) може да се употребява като удостоверение, че сте имунизирани ", сподели Захауи.

По-рано в. " Таймс " заяви, че английските управляващи са почнали да създават цифрови паспорти за имунизация против КОВИД-19 за жители, които възнамеряват да пътуват в чужбина, след съответни претенции от редица страни.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР