Снимка БулфотоВ следобедните часове на 2 януари в РУ Хисар

...
Снимка БулфотоВ следобедните часове на 2 януари в РУ Хисар
Коментари Харесай

Откриха тялото на 3-годишно момченце в канал в Граф Игнатиево

Снимка Булфото

В следобедните часове на 2 януари в районно управление (на МВР) Хисар е получен сигнал за изчезнало дете, написа вести.бг.

``
реклама

25-годишната майка, родом от село Стряма съобщила, че 3-годишния и наследник е в неопределеност от близо два часа. Според нейните думи, детето за последно било забелязано в село Дълго Поле, където фамилията живее.

След неотложно извършените оперативно-издирвателни мероприятия, чиновници на районно управление (на МВР) Хисар в напоителен канал, находящ се в землището на село Граф Игнатиево, разкрили натрупа на детето.

На мястото е осъществен оглед. Няма данни за настъпила насилствена гибел. Започнато е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл 127 ал 1 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава.   

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР