Снимка БулфотоВ последните няколко години държавата и обществото влизат от

...
Снимка БулфотоВ последните няколко години държавата и обществото влизат от
Коментари Харесай

Нинова: Опитват се да сплашат президента

Снимка Булфото

В последните няколко години страната и обществото влизат от рецесия в рецесия – чумата по животните, мръсния въздух, боклуците. Те се дължат на безхаберие, непросветеност. Системите стартират да отхвърлят една след друга в медицината това се споделя полиорганна непълнота. Когато органите отхвърлят, знаете какво се случва с организма. Това сподели от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след отхвърлянето ан вота на съмнение против държавното управление, съобщи вести.бг.

Такава власт може да се резервира единствено със боязън напън и принуда, със затваряне на устите на смелите и инакомислещите. Започна се с опозицията. Бяхме притискани - години наред ни се втълпява, че няма опция. След това се продължи с публицистите. Много от тях бяха уволнени и изхвърлени, тъй като имат свободно мнение. Минахте през бизнеса, минахте през протестиращите и стигнахте до такава степен да обгазявате свободно протестиращи българи против политиката на държавното управление. Но не ви стигна това – насочихте и стигнахте до най-високото равнище – президента на страната. Ако беше безопасен, дисциплиниран и склонен човек, дали щяхме да слушаме в ефир СРС? Да оставим настрани, че се чува, че не е нарушил нито един закон в страната, само че това е престъпление най-малко по няколко закона. Това е опит да се сплаши президента и той да замълчи. Това е сякаш юридически акт с политическа цел – разрушване на институциите, съобщи Нинова.

Случващото се е нездравословно и рисково. Живеем в неустойчивост, основана от управляваащите. Живеем в беднотия, неравноправие, боязън. Разграждат държавността, с цел да останат на власт и без никакъв конкурент. Ще се обърна към тези, които гласоподаваха за ръководещите - за това ли гласувахте – да дишате рак, и да пиете отрова, да плащате скъпите медикаменти. Гласувахте ли да се разгражда и продава страната?Ако през днешния ден се опасяваме, ставаме съучастници в този развой. Бъдете смели, смяната е допустима и зависи от нас, сподели още Корнелия Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР