Снимка БулфотоВ петък, 08 ноември, Районен съд – Бургас ще

...
Снимка БулфотоВ петък, 08 ноември, Районен съд – Бургас ще
Коментари Харесай

В петък ще е разпоредителното заседание по делото срещу Бенчо Бенчев

Снимка Булфото

В петък, 08 ноември, Районен съд – Бургас ще организира разпоредително съвещание по дело за персонално укривателство и държане на огнестрелни оръжия и муниции, по което обвиняем е Бенчо Б., в 08.45 часа, Зала 2. Това оповестиха оре пресцентъра на съда, съобщи вести.бг. 

Бенчо Б. е притеглен като обвиняем за това, че:

1. В интервала от 02.08.2018 година до 04.08.2018 година, в Република Гърция и Република Турция, спомогнал на Д. Ж. да избегне и да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, като на 02.08.2018 година е транспортирал с лек автомобил Д. Ж., от гр. Солун, Република Гърция до гр. Истанбул, Република Турция и за интервала от 02.08.2018 година до 04.08.2018 година му дал за прилагане стая в хотел, която била резервирана на името на Бенчо Б., без да се е споразумял с Д. Ж., преди да е осъществено самото закононарушение (престъпление по член 294, алинея 1 от НК).

2. За това, че на 05.08.2018 година, в дома си в гр. Бургас, държал 57 бр. фабрични патрони, представляващи муниции, без да има за това съответно позволение (престъпление по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс, вр. член 50, алинея 3, вр. алинея 1 и алинея 2, вр. член 56, алинея 1, вр. член 76, алинея 1 от ЗОБВВПИ).

3. За това, че на гореспоменатата дата и място е държал огнестрелни оръжия и муниции за тях (ловна карабина, 100 бр. муниции за същото оръжие, 3 бр. револвери и 90 бр. муниции за тях, всички въз основа на съответно издадени от съответните органи на Министерство на вътрешните работи Разрешения), като не взел нужните ограничения за сигурност – „ Огнестрелните оръжия и муниции за тях да се съхраняват в железни каси, неподвижно позволени, снабдени със секретно заключващи се устройства – за физическите лица на непрекъснатия им адрес “ (престъпление по член 338, алинея 1 от НК).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР