снимка БулфотоВ нощта между неделя и понеделник, около 00:45 часа,

...
снимка БулфотоВ нощта между неделя и понеделник, около 00:45 часа,
Коментари Харесай

Трима души пострадаха по пътищата във Варна за денонощие

снимка Булфото

В нощта сред неделя и понеделник, към 00:45 часа, на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Сливница» във Варна, лидерът на «Фолксваген» О.К. (21 г.) от с. Острово, не стопира на знак „ Стоп! “ и блъска «Мерцедес».

Вследствие на случая е потърпевша лидерката на втория автомобил (47 г.), която получава травми на гръден панер и ръка, без заплаха за живота.

Около 12:55 часа през вчерашния ден, на кръстовището на ул. «Никола Вапцаров» и бул. «Осми Приморски полк»водачът на Л.А. «БМВ» И.И. (25 г.) от Варна, при завой наляво, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно. Вследствие на случая 66-годишната жена получава фрактура на лява ръка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По-късно, към 15:00 часа, на пътя Варна - Добрич, е лидерът на «Мерцедес» И.И. (67 г.) от с. Изворско, заради придвижване с несъобразена с мократа пътна настилка скорост, губи надзор и се прекатурва вляво отвън пътя. Вследствие на случая мъжът получава травма на гръден панер, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР