Снимка БулфотоВ края на годината лихвите по кредитите ще започнат

...
Снимка БулфотоВ края на годината лихвите по кредитите ще започнат
Коментари Харесай

Внимание, лихвите по кредитите тръгват нагоре

Снимка Булфото

В края на годината лихвите по заемите ще стартират леко да се покачват. Тази прогноза направи Екатерина Кирилова, основен търговски шеф в една от огромните банки у нас по време на форума „ Шума на парите ”, заяви Дарик.

 
Банкерите регистрират като наклонност растеж на потребителските заеми, с които хората с жилищни заеми рефинансират остатъка от ипотеките си. Екатерина Кирилова направи прогноза дали ще нарастнат заемите: " Нашата прогноза е, че лихвите ще се задържат и, може би в края на годината ще стартират леко да се демонстрират ".
 
На този стадий не е ясно по какъв начин влизането на страната в Еврозоната ще се отрази на лихвите по заемите.

Екатерина Кирилова по-скоро не чака смяна в тази тенденция. " Информацията, която имам, а и съм работила в страни от еврозоната, демонстрира, че все още ние държим едни положителни равнища на финансиране на популацията и не чакам да има основни промени ", изясни специалистът, представен от Дарик.
 
Дигиталните услуги са желани от хората в огромните градове, до момента в който в дребните обитаеми места хората избират да отидат до банковия офис, демонстрират наблюденията на финансистите. Те обаче са уверени, че банковите клонове няма да изчезнат макар дигитализацията, а ще се трансфорат в консултантски центрове.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни но
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР