Снимка: БулфотоВ ареста на министъра на екологията Нено Димов има

...
Снимка: БулфотоВ ареста на министъра на екологията Нено Димов има
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Българинът избира за трети мандат Бойко Борисов, защото не иска да е честен и харесва мутрите

Снимка: Булфото

В ареста на министъра на екологията Нено Димов има поръчка, задача, а не право и господство на закона. Това разяснява пред бТВ Татяна Дончева, водач на Движение 21.

По думите ѝ карцерът на министъра е постъпка на полицаи, подготвени в школата в Симеоново, където всичко е екшън и поръчка, написа fakti.bg.

" Това са по този начин подбрани хора и те по този начин ще работят ", сподели Дончева на въпроса за акцията на новия основен прокурор Иван Гешев.

А задачата, по думите ѝ, е да се всее боязън в народа, във всички, които гледат и да си кажат " щом арестуват по този начин министър, какво остава за мен ".

" Арестът на Нено Димов няма никаква логичност, те могат да го преследват наказателно - няма никакъв проблем, само че да го арестуват... ", разяснява още Татяна Дончева.

Тя предложи да се гледа филмът " 20 век " на Бернардо Бертолучи.

" Смятам, че гледането на този филм ще помогне на доста хора да видят сетивно по какъв начин е пристигнал фашизмът, от кое място са взети тези хора ", изясни водачът на Движение 21.

Тя се съгласи с коментара на вицепремиера Красимир Каракачанов, от чиято квота бе министър Нено Димов, че карцерът му е " показно ликвидиране ".

" Но за хора като Каракачанов и Нено Димов - когато си се хванал с тези хора да правиш политика и си подкрепял всевъзможни простотии срещу закона и справедливостта, недей да мислиш, че ориста ще те избегне ", сподели Дончева.

Тя направи коментар на въпроса за какво българинът избира за трети мандат премиера Бойко Борисов.

" Защото българинът харесва този тип хора и желае да наподобява на тях, не желае да е почтен и подчиняващ се на закона и на разпоредбите... Харесва мутрите ", изясни Татяна Дончева и се върна обратно: " Българинът беше теоретичен при започване на демокрацията, че може да стане богат за една нощ отвън работа и мислене, по-късно хареса мутрите и манекенките като обект за подражателство ".

Вчера Специализираният углавен съд реши Нено Димов да остане за непрекъснато в ареста. Решението може да се апелира на 16 януари пред Апелативния профилиран углавен съд.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР