снимка БулфотоУвеличението за клиничните пътеки за инфекциозните болести и за

...
снимка БулфотоУвеличението за клиничните пътеки за инфекциозните болести и за
Коментари Харесай

БЛС: Увеличението на пътеките за Covid-19 ще е над 10%

снимка Булфото

Увеличението за клиничните пътеки за инфекциозните заболявания и за Covid-19 ще е повече от 10 %. Това заяви пред Българска национална телевизия заместник-председателят на Българския лекарски съюз проф. Николай Габровски, който е и заместник-директор на " Пирогов ".

В края на юли здравният министър Костадин Ангелов обяви, че приблизително с 10 на 100 ще се усилят цените на клиничните пътеки, като за задачата ще бъдат отделени към 126 млн. лева от запаса на Националната здравно-осигурителна каса.

За да се стигне до нарастването обаче, лекарският съюз и Здравната каса би трябвало да подпишат анекс към Националния рамков контракт за увеличение на разнообразни пътеки, а Габровски заяви, че това още не се е случило.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР