Снимка: БулфотоУвеличава се броят на децата приети със симптоми на

...
Снимка: БулфотоУвеличава се броят на децата приети със симптоми на
Коментари Харесай

Броят на децата с хранително отравяне в Ямболско вече е 22

Снимка: Булфото

Увеличава се броят на децата признати със признаци на хранително отравяне в Ямболската болница.  Техният брой към този момент е 22. Те са на възраст сред 7 и 11 години. Всички са от учебното заведение в село Хаджидимитрово и са обядвали в учебния стол. Почувствали се зле, когато се прибрали у дома, оповестява bTV.

Първите възпитаници са признати в Спешното поделение към 19 ч. нощес. Първите приети в болница 4-5 деца са били в най-тежко положение.

Тази заран всички деца са в устойчиво положение, положителната вест е, че доста бързо се усъвършенстват, сподели доктор Валентин Вълчев, дежурен доктор в Спешното поделение на болничното заведение в Ямбол.   Те ще останат в болничното заведение най-малко 48 часа.

Какво тъкмо е предизвикала отравянето на децата ще кажат от РЗИ-Ямбол и Агенцията по храните, които започнаха инспекция в учебния стол.

Фирмата, която зарежда учебния стол, разпределя храната и за всички останали учебни заведения в община Тунджа.  Около 1300 деца единствено през днешния ден са консумирали от нея . Тепърва ще се обяснява кой е източникът на хранителното отравяне.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФор
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР