Снимка БулфотоУжасени пътници обезвредиха мъж, опитващ се да отвори вратата

...
Снимка БулфотоУжасени пътници обезвредиха мъж, опитващ се да отвори вратата
Коментари Харесай

Кошмар в небето: Мъж напъва да отваря врата на самолет във въздуха, пътниците пищят и...

Снимка Булфото

Ужасени пасажери обезвредиха мъж, опитващ се да отвори вратата на аероплан до момента в който бил на 9000 метра във въздуха. Екшънът се разиграл на полет на компанията “EasyJet ” от Лондон към Пиза, оповестява „ Дейли Мейл “, представен от Блиц.

 
Пасажерите се втурнали да оказват помощ на екипажа на самолета против рисковия мъж. Те го повалили на пода, а по-късно го завързали за седалката.
 
Агресорът, за който се оповестява, че е на към 30 години и е от Сиена, Италия, се опитал на два пъти да отвори вратата на самолета. Той бил озаптен от няколко мъже от пасажерите.
 
Капитанът на полет EZY8233 потърсил за подпомагане полицията в Италия.
 
Бизнесменът Ричард Конярд описа пред „ Сън “, че нападателният мъж носел тежко палто и изглеждал нервозен до момента в който вървял по пътеката в аероплан и до тоалетната. Вътре той се задържал към минута, след което се запътил към спешния излаз и два пъти дръпнал вратата.
 
„ Член на екипажа му изкрещя да спре и останалите пасажери се разкрещяха. Всички бяха разбираемо доста уплашени. Двама мъже пристигнаха да оказват помощ. Аз се причислих към тях. Завързахме го за седалка. Жените в близост бяха помолени да си разменят местата, с цел да могат тези яки мъже да седнат до него и да го държат на място “, показва той.
 
Според специалисти, в случай че мъжът е съумял в начинанието си, пасажерите са щели да бъдат изхвърлени от самолета от въздушната бликам. Той е разпитан от полицията в Пиза.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР