снимка БулфотоУбийство в село Мокреш заради царевица. Тежкото криминално деяние

...
снимка БулфотоУбийство в село Мокреш заради царевица. Тежкото криминално деяние
Коментари Харесай

Убийство в Мокреш заради царевица

снимка Булфото

Убийство в село Мокреш поради царевица. Тежкото престъпно действие е осъществено през вчерашния ден към 20.30 часа след зародил скандал сред двама мъже на 32 и 42-годишна възраст, съобщи през днешния ден.бг.

Причината за свадата са били децата на 42-годишния гражданин на селото, които влезнали в равнищата на другия участник в абсурда и брали от царевицата му.

Собственикът на равнищата взел дървен прът и блъснал съперника му по главата. В резултат на удара той получил фрактура на черепа. След това е изпаднал в кома и е настанен в болничното заведение в Лом с заплаха за живота и рано тази заран е умрял.

На мястото е пристигнал екип от криминалисти. Направен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Проведени са разпити на очевидци и са конфискувани материални доказателства.

32-годишният мъж е арестуван за 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана. Ще бъде поискана мярка задържане под стража от 72 часа за мъжа, умъртвил съседа си.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР