Снимка БулфотоЦял град нерегламентирано се захранва от тръбопровод на Напоителни

...
Снимка БулфотоЦял град нерегламентирано се захранва от тръбопровод на Напоителни
Коментари Харесай

Димитров: Цял град незаконно е ползвал вода на „Напоителни системи“

Снимка Булфото

Цял град нерегламентирано се зарежда от водопровод на „ Напоителни системи “. Това разкри след чуване в отрасловата парламентарна комисия екоминистърът Емил Димитров, съобщи БГНЕС. 

„ Целият град пие вода без да се пречиства водата. Аз не мога да спра водата, тъй като всички ще останат без нея. Но в случай че на следващия ден има някакви болести, няма ли да кажат за какво си мълчите “, пита Димитров.

" Държавата ще постави водомери на всички язовири, които са за питейно-битово водоснабдяване, с цел да е ясно какво тъкмо подаваме. Надолу по веригата нарушителите ще излязат сами. Още един път желая да се обърна към всички ръководители на ВиК бранша –имате си лични мощности, ползвайте ги, не източвайте язовирите, ще се разбере и започваме да следим всекидневно “, закани се министърът.

Министърът не пожела да каже кой е градът извършител с претекста, че първо Министерство на вътрешните работи би трябвало да отиде, експертите да намерят нелегално прикачената тръба и да се разбере кой го е направил. „ Моят диалог при основния прокурор, в случай че си мислите, че е бил елементарен “, приключи министърът. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продъл
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР