Снимка: БулфотоЦвета Караянчева остава извън парламента. Според сайта Lupa.bg, бившият

...
Снимка: БулфотоЦвета Караянчева остава извън парламента. Според сайта Lupa.bg, бившият
Коментари Харесай

Lupa.bg: Цвета Караянчева остава извън парламента

Снимка: Булфото

Цвета Караянчева остава отвън Народното събрание. Според уеб страницата Lupa.bg, някогашният ръководител на Народното събрание е навън, защото ГЕРБ и Българска социалистическа партия в Кърджали няма да вземат нито един мандат. За сметка на това 4 мандата отиват при Движение за права и свободи и един – при „ ИТН ” на Слави Трифонов. Новината беше доказана и от РИК - Кърджали.

Въпреки че Караянчева е съумяла да притегли избран брой гласове в своя изгода, поради метода на разпределение на вота Хеър-Ниймайер, противоречивият един мандат е отишъл при партията на Трифонов.

Подобен потрес претърпява и Движението за права и свободи в Плевен. Водачката на Движение за права и свободи там Велислава Кръстева също остава отвън Народното събрание.

Движение за права и свободи не взима мандат в града, а ИНТ печели цели 3. По два мандата си поделят Българска социалистическа партия и ГЕРБ и по един – „ Демократична България ” и „ Изправи се! Мутри вън! ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР